Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
Van egy olyan karácsonyi ablakdíszem (csillag), amin 3 sor izzó található. Kívül van egy piros színű, középen egy zöld színű, belül pedig egy sárga színű sor. Ezen három sornak a vezetékei egy kis dobozban érnek véget, amin van egy nyomógomb. Ha ezt megnyomom, akkor lehet vele programot váltani (például, hogy mind a három sor egyszerre villogjon, vagy éppen ne villogjon, egyszerre csak egy sor világítson stb.). Idén, amikor elővettem valahogy a vékony vezetékek kiszakadtak abból a kis dobozból. Szerencsére van egy másik ilyen dísz, arról lenéztem, hogy melyik vezeték hová való, így szépen visszaforrasztottam őket a helyükre. A gondom az lenne, hogy a legkülső sor tökéletesen világít, viszont az utána következő kettő csak halványan, és olyan is előfordul, hogy bizonyos programoknál egyáltalán nem. A panel, amihez hozzá van forrasztva egy elég egyszerű darab, nincs rajta sok alkatrész. Mi lehet a probléma?
2012. dec. 17. 19:31
 1/3 Karesz6969 ***** válasza:
Rossz forrasztás..első körben, estleg fóliazárlat vagy éppen nem jól érintkezik a forrasztásod. Ezekre tudok gondolni ha feltételezzük, hogy az elektronika nem száll el valamitől.
2012. dec. 17. 19:43
 2/3 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam arra, hogy a forrasztással lehet valami, de nem valószínű, hogy az a gond, mivel mindegyik szálat újraforrasztottam, miután nem működött megfelelően.
2012. dec. 17. 19:56
 3/3 Karesz6969 ***** válasza:
Akkor passz..látni és mérni kéne, hogy okosabbak legyünk.
2012. dec. 17. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!