Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » SENNHEISER HD-201 fejhallgatór...

SENNHEISER HD-201 fejhallgatóról vélemény?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy fejhallgatót, de nincs sok pénzem rá, és ez még egész reális áron van. Mi a véleményetek róla?

#fejhallgató #SENNHEISER HD-201
2012. dec. 17. 14:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nekem ilyenem van, csak ajánlani tudom.

Pont nemrég csináltunk nagy fejhallgatótesztet itthon, és egyértelműen hallatszik, hogy ár-érték arányban messze ez a legjobb. Jó, nyilván nem statisztikai alap, hogy pont milyen füleseink vannak, de ebben a kategóriában messze ez szólt a legjobban, nálunk csak egy füles van, ami jobban szól, de az 50 ezer..

2012. dec. 17. 15:04
 2/13 anonim ***** válasza:

Én időnként végighallgatok pár fejhallgatót a Media Marktban. Mert tudod, azért hogy hülye vagyok :o), hogy enlkül vegyek fejhallgatót. Nálam 2 típus tetszett a legjobban. Az egyik egy Beyer Dynamic 30.000 Ft-tól, a másik pedig egy Pionner volt:

[link]

Szépen szól, jó mély hangja van és a szép magas hangja

kenterbe verte (majdnem) az összest.

2012. dec. 17. 15:25
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Hd-201 ára ha jól emlékszem 7000 ft körül van, ennél semmiképp nem tudok feljebb menni, esetleg olcsóbb, de hasonlóan jó hangzásút tudtok mondani? Fontos még, hogy sokáig kihúzza, és hogy zárt legyen!
2012. dec. 17. 15:42
 4/13 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. A Pioneer 390-es valóban drágább, egy tizes volt 2 éve. Viszont a 290-est, ami ugyanígy néz ki, csak egy kicsit gyengébb a magas ( nem 29.000 Hz, hanem csak 25.000 Hz) az szerintem most is, akár anno, 6.990 Ft. A Sennheiser csak 18.000 Hz.

Én azért ajánlom, mert nekem nagyon tetszik a hangja. Nem fogyaszt sokat, egy mp3 lejátszóval is órákig elmegy hangosan.

Ettől függetlenül még mindig azt mondom, hogy hallgass meg mást is! Még az is elképzelhető, hogy találsz olcsóbbat, ami szebbnek tűnik. Ha mégis ezt választod (sok emberen látok ilyet), akkor biztosra menj, tudd, hogy tényleg ez szólt a legjobban! Ne a divatot vagy a márkát kövesd, hanem a füledet!

Pl. a denon egy f@sza márka, évtizedek óta a felső kategóriába tartozik. De a fejhallgatója egy rakás vacak.

Ez van.

2012. dec. 17. 16:54
 5/13 A kérdező kommentje:

Az elsődleges, hogy ne menjen tönkre egy év után, természetesen az is fontos, hogy milyen a hangzása...

Köszi a válaszokat!

2012. dec. 17. 18:12
 6/13 anonim válasza:
Tapasztaltabb fejhallgatósok körében az a vélemény, hogy a HD201 túlárazott a teljesítményéhez képest, és vannak olcsóbb, sokkal jobban szóló fejesek. A fentiek mellet még mindenképpen érdemes kipróbálni a Philips SHP5401-et vagy SHP2700-at, és a Maxell retro DJ-t ill. Audio Wildot.
2012. dec. 19. 20:49
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! A felsorolt 4 közül melyiket ajánlod a legjobban? Mind hangilag, mind tartóságilag?
2012. dec. 19. 21:03
 8/13 anonim válasza:
Az az igazság, hogy nekem csak SHP5401-gyel van tapasztalato m ezek közül, a többiről csak teszteket, véleményeket olvastam. Én nagyon elégedett vagyok vele, szép kiegyensúlyozott hangja van, de azért nem is túl kevés a mélye, jól elszeparálhatóak a hangszerek. Nagyon kényelmes, puha szivacs fedi az egész belső részét, és szinte az egész fülemet beborítja. Bár vannak, akiknek szoros a pántja, nekem nincs ilyen gondom. Ami azt illeti, nem valami stabil kialakítású. Ebből a szempontból inkább a másik hármat ajánlanám.
2012. dec. 19. 21:11
 9/13 A kérdező kommentje:
És ezek zártak? Mert főként olyanokat keresek, és ha kifejezhetem magam "szépen", a bitang nagy párnásokat szeretem, amik teljesen átfedik a fülem, és teljesen eltakarják azt!
2012. dec. 19. 21:14
 10/13 A kérdező kommentje:
Philips SHP2700 és a Maxell retro DJ jön be... bár a Philipsesről még csak most keresem az infókat!
2012. dec. 19. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!