SENNHEISER HD-201 fejhallgatóról vélemény?
Nekem ilyenem van, csak ajánlani tudom.
Pont nemrég csináltunk nagy fejhallgatótesztet itthon, és egyértelműen hallatszik, hogy ár-érték arányban messze ez a legjobb. Jó, nyilván nem statisztikai alap, hogy pont milyen füleseink vannak, de ebben a kategóriában messze ez szólt a legjobban, nálunk csak egy füles van, ami jobban szól, de az 50 ezer..
Én időnként végighallgatok pár fejhallgatót a Media Marktban. Mert tudod, azért hogy hülye vagyok :o), hogy enlkül vegyek fejhallgatót. Nálam 2 típus tetszett a legjobban. Az egyik egy Beyer Dynamic 30.000 Ft-tól, a másik pedig egy Pionner volt:
Szépen szól, jó mély hangja van és a szép magas hangja
kenterbe verte (majdnem) az összest.
Előző vagyok. A Pioneer 390-es valóban drágább, egy tizes volt 2 éve. Viszont a 290-est, ami ugyanígy néz ki, csak egy kicsit gyengébb a magas ( nem 29.000 Hz, hanem csak 25.000 Hz) az szerintem most is, akár anno, 6.990 Ft. A Sennheiser csak 18.000 Hz.
Én azért ajánlom, mert nekem nagyon tetszik a hangja. Nem fogyaszt sokat, egy mp3 lejátszóval is órákig elmegy hangosan.
Ettől függetlenül még mindig azt mondom, hogy hallgass meg mást is! Még az is elképzelhető, hogy találsz olcsóbbat, ami szebbnek tűnik. Ha mégis ezt választod (sok emberen látok ilyet), akkor biztosra menj, tudd, hogy tényleg ez szólt a legjobban! Ne a divatot vagy a márkát kövesd, hanem a füledet!
Pl. a denon egy f@sza márka, évtizedek óta a felső kategóriába tartozik. De a fejhallgatója egy rakás vacak.
Ez van.
Az elsődleges, hogy ne menjen tönkre egy év után, természetesen az is fontos, hogy milyen a hangzása...
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!