Használat: Leginkább filmezésre használnám, persze internetezésre IS, családi összejöveteleken képnézegetés meg persze nyilván, ha nem muszáj nem ülök le a sz.gép elé, ha már van lenne egy ilyen TV otthon.
A maximum ár : 200 ezer HUF, de ha nem muszáj nem adnék ki ennyit érte. (150-200 között inkább)
Ui.: Valamennyire konyítok a dolgokhoz, szóval arra kérnék mindenkit ne írja le senki az alap dolgokat, hogy miért jó a plazma és miért a LED pro és kontra megy a vita évek óta ez szerintem elég szubjektív (persze a nyilvánvaló tényeken túl). Leginkább személyes tapasztalatra lennék kíváncsi akik rendelkeznek olyan készülékkel ami Smart-3D-FULL HD egyben. Persze szívesen fogadom mindenki véleményét. Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Én Samsungot vettem nem rég, igaz "csak" Full HD és wifi ready, a 3D nem annyira tetszik és fölöslegesnek érzem egyelőre. De! ha van wifi a lakásban, lehet letölteni egy Samsung all Share porgramot a gépre, amivel meg lehet jeleníteni a képeket, videókat a tévén és akár zenét hallgatni is, ergó nem kell külön adathordozóra átmásolni, hogy nézhesd. A használata pedig pofonegyszerű, a tévét a routerrel összekötöd vagy UTP kábellel vagy külső wifi vevővel és egy gombnyomás engedélyezni a hálózaton belüli megosztást. Nagyon élvezem, jó dolog a Smart tévé is, vannak rá jópofa ingyenes alkalmazások, szép magának a tévének a képe. Szóval én elégedett vagyok vele nagyon is, 3D-s változatban is biztos jó.
2012. dec. 17. 12:32
2/5 anonim válasza:
Samsung UE40ES6100W pont a te elvárásaidnk való és az ára is csak 150-170000Ft körül mozog
-3D
-Full HD
-3x HDMI, 3x USB
-nagy 40"(102cm) képrenyő
-PC in
-SAMRT TV
ezt válaszd a plazma már kiöregedett.
2012. dec. 17. 14:06
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Pl a fent említett globális kereső által kidobott termékeknél mit jelent az a leirásba, hogy "PC: van" ? :) Illetve ezt az utolsó kommentelőtől is kérdezném, hogy a PC in az mit takar egész pontosan? Egyébként ma voltam pár helyen szétnézni, és több üzletben az LG-t ajánlották az eladók (persze kérdés mennyire voltak kompetensek). Azzal érveltek, hogy az LG hasonló tudással olcsóbb és jobb, szebb a képet ad. Őszintén szólva abban, hogy szebb képet ad, nem értettem egyet. Sötétebb is a képe a polarizáció miatt, ami nekem kimondottan zavaró volt. Az, hogy olcsóbb az tény. Remélem egy LG tulaj is ír majd ide :)
2012. dec. 18. 00:54
4/5 anonim válasza:
PC az azt takarja, hogy van rajta VGA csatalkozónak bemenet, magyarul 1 kábellel összeköthető a TV és a számítógép, használható esetleg monitornak.
A hálózaton belüli megosztás miatt maradj a Samsungnál inkább. Én ma fedeztem fel, hogyha regisztrálsz a samsung.com oldalon és beregisztrálod a terméket, plusz 12 hónap garanciát kapsz. Nem elvetendő dolog! Első voltam.
2012. dec. 18. 01:07
5/5 A kérdező kommentje:
Értem!!! Bizony nem elvetendő! Köszönöm a gyors választ :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!