Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Karácsonyra melyiket kérjem a...

Batman&robin kérdése:

Karácsonyra melyiket kérjem a black ops-ot vagy a black ops 2-öt?

Figyelt kérdés
2012. dec. 15. 22:12
1 2
 11/14 anonim válasza:
Annyira tudom sajnálni az ilyen embereket!!! Más örülne, ha egyáltalán valamilyen ajándékot kapna, nem hogy ilyen "problémája" legyen, hogy melyiket válassza!
2012. dec. 22. 10:03
 12/14 anonim válasza:
A hozzászólásodnak semmi értelme nem volt. Van aki pl nem tud dönteni, hogy audit, vagy bmwt kérjen karácsonyra. Azért mert Te esetleg nem engedheted meg magadnak, minek kell ezt ideírni,mert hogy van ahol éheznek és akkor Szerinted Ő mit kérjen ehelyett? Senki ne éhezzen? Komolyan nem is értem minek kellett ilyen hozzászólás, inkább tartsd magadba, senkit nem érdekel, nem a témába vág!
2012. dec. 23. 08:30
 13/14 anonim válasza:
Ha nekiugrasz a kettőnek az egy kijátszása nélkül, akkor balf@sz vagy ésnem érdemled meg azt h játékosnak hivassd magad, egy játékban a sztori a legfontosabb vagy mindkettő vagy az egy ez a két opció van, ne hozz szégyent a gépedre!
2012. dec. 23. 22:08
 14/14 A kérdező kommentje:
az egyet már rég kivittem a gépen ugyanis letöltöttem de ott nem engedtte a zombit szaggatott és multizni se lehetett és köszönöm a válaszokat ^^
2012. dec. 27. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!