3D technológia. Hogy is van? Többi lent.
Azt nem tudom, hogy 20 gigát le töltesz-e, mert ilyen közeli adat mennyiség fér el egy blu-ray lemezen. Forrás : [link]
"Egy egyoldalas, hagyományos DVD 4,7 GB adatot képes tárolni, ami elegendő egy átlagos 2 órás, normál felbontású filmnek és néhány extra adatnak. Egy nagy felbontású film, amelynek sokkal tisztább képe van (HDTV – High-Definition Television), mint egy DVD-filmnek, körülbelül 5-ször több helyet igényel, ezért nélkülözhetetlen olyan lemezek gyártása, amin sokkal több adat fér el, mint egy DVD-n, ahogy a stúdiók is egyre jobb minőségben gyártják a filmeket. Ahhoz, hogy a HDTV-ről felvegyünk egy több mint 2 órás műsort, Blu-ray lemezre van szükség"
Ami pedig a konkrát kérdést illeti, az a televízió típusától és szériájától is függhet. Erről teljesen biztosat a márkaboltban tudnak mondani. Szerintem ott kérdezd meg. Még a Mmarkt és hasonló kevert cégek áruházi eladói sem biztos, hogy mind pontosan tudják.
Nem szeretnék én sem pontatlan dolgokat mondani.
Igen ezt is csinálhatod és működni fog, de nem érdemes!
Tapasztalatom szerint bőven elégséges kisebb 1,5-4,7Gb os "jó minőségűnek mondott" filmeket letölteni, PEN drive-ra másolni, bedugni a TV-be, felvenni a 3D szemüveget és bámulni.
Ne felejtsd el letölteni hozzá a magyar nyelvű felirat fájlt sem ha szükséges, azt is másold a film mellé pontosan ugyanolyan névvel, csak a kiterjesztése legyen pl. .srt
És akkor a TV automatikusan rárakja a filmre a feliratot.
Jó szórakozást!
Egyébként meg fogsz lepődni mert a világon nem készült ezidáig kb. 50db 3D-s filmnél több, beleértve az animációs filmeket is, ebből már 40-et láttam :)
"meg fogsz lepődni mert a világon nem készült ezidáig kb. 50db 3D-s filmnél több, beleértve az animációs filmeket is.."
Bizony, a 3D még csak most kezdődik majd igazán!
Ez olyan mint a színes televízió adás kezdődött még annak idején.
Eleinte a kísérleti csatornán csak rövid adások mentek színesben, az is kitüntetett napon és rövid ideig.
Azóta már nem tudnánk elképzelni fekete-fehérben.
A 3D-vel is így lehet majd. Legalábbis a jó és látványos 3D filmeknek nem adok sok időt és elözönlik a világunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!