Mi baja lehet az MP4 lejátszómnak?
Figyelt kérdés
Ha bekapcsolom azt jelzi hogy le van merülve, ha viszont felteszem töltőre akkor azt jelzi hogy teli van, és nem hajlandó tovább tölteni. Megjegyzem a lejátszó kb. másfél-2 éves, eddig semmi baja nem volt. Ilyen:
2009. aug. 22. 04:12
1/3 anonim válasza:
Nem lehet h elromlott a töltő? Vagy be van kapcsolva a billentyűzár. Nekem azért nem töltött egyszer..a billenytyűzár miatt. Próbáld másik konektorban is.
2/3 anonim válasza:
Nekem ugyanilyen van, és tölt úgy is, ha be van kapcsolva a billentyűzár... Meg csak gépről tudom tölteni, USB kábellel. Szerintem nézesd meg szerelővel. Van az oldalán egy 'lyuk', ahol újra lehet indítani, én még nem próbáltam, de szerintem az ebben az esetben nem használna.
3/3 anonim válasza:
És működik akkuról? Ha nem akkor az akkumulátora ment tönkre, és bekapcsoláskor azonnal lemerül, töltéskor pedig egy pillanat alatt eléri a feltöltött állapotra jellemző feszültséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!