Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Van-e Szlovákiában lefedettség...

Van-e Szlovákiában lefedettsége a MinDig tv-nek?

Figyelt kérdés
MinDig tv matricás készüléket szeretnék venni, de csak abban az esetben, ha Szlovákiában is fogom tudni vele fogni azt a 7 csatornát, amire, ha jól tudom, nem kell előfizetni. A határtól kb. 8 km-re lakom. Mit gondoltok?

2012. dec. 14. 11:38
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

Szerintem nincs egyébként.

2012. dec. 14. 11:47
 2/4 anonim ***** válasza:

A határtól 8 km-re nagy valószínűséggel van lefedettség, ugyanis a rádióhullámok nem állnak meg az országhatárnál. A lefedettségi térképen meg tudod nézni, melyik a hozzád legközelebb eső adó.

Javaslom, hogy érdeklődj az alábbi fórumban, ugyanis ott vannak jó páran, akik a határon túlról nézik a Mindig TV-t.

[link]

2012. dec. 14. 20:53
 3/4 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Egyébként én is simán fogom az osztrák és szlovák digitális adásokat, pedig nem 8 km-re lakok a határtól, hanem jóval messzebb (Veszprém megye nyugati részén). A szlovák adókat pl. a pozsonyi adóról veszem, ami tőlem több mint 100 km-re van. Úgyhogy szerintem elég nagy esélyed van a vételre.

2012. dec. 14. 21:02
 4/4 anonim válasza:

Van, legalábbis ahol én lakom, ott van. De a legtöbb helyen, ahol van analóg M1, RTL Klub és/vagy TV2, ott biztosan van.

Lefedettséget itt lehet ellenőrizni:

[link]

Itt a címet kell beírni (település), majd a zahraničné vysielanie-ra kattintani. Sok helyen van!

2013. máj. 13. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!