Van-e Szlovákiában lefedettsége a MinDig tv-nek?
A határtól 8 km-re nagy valószínűséggel van lefedettség, ugyanis a rádióhullámok nem állnak meg az országhatárnál. A lefedettségi térképen meg tudod nézni, melyik a hozzád legközelebb eső adó.
Javaslom, hogy érdeklődj az alábbi fórumban, ugyanis ott vannak jó páran, akik a határon túlról nézik a Mindig TV-t.
Előző vagyok.
Egyébként én is simán fogom az osztrák és szlovák digitális adásokat, pedig nem 8 km-re lakok a határtól, hanem jóval messzebb (Veszprém megye nyugati részén). A szlovák adókat pl. a pozsonyi adóról veszem, ami tőlem több mint 100 km-re van. Úgyhogy szerintem elég nagy esélyed van a vételre.
Van, legalábbis ahol én lakom, ott van. De a legtöbb helyen, ahol van analóg M1, RTL Klub és/vagy TV2, ott biztosan van.
Lefedettséget itt lehet ellenőrizni:
Itt a címet kell beírni (település), majd a zahraničné vysielanie-ra kattintani. Sok helyen van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!