Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Xbox360ra lehet menteni játékot?

Xbox360ra lehet menteni játékot?

Figyelt kérdés
Az öcsém most vett egy 250 gigásat és akitől vette rakott rá neki vagy 10 db új játékot és cd nélkül mennek.Ha kölcsönkérek valakitől egy játékot rá tudom menteni? Hogyan?

2012. dec. 13. 21:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet rátenni játékot de kell hozzá a lemez hogy beolvassa, hogy az hogyan működik hogy lemez nélkül elindulnak az számomra újdonság. Mert oké van egy spéci program állítólag amivel meglehet oldani, haverommal próbálkoztunk is ezekkel de egyik sem vált be. Szóval elképzelhető, de nekem ez rejtély.
2012. dec. 13. 21:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Gondolom RGH-s box.

Vagy pedig letöltős játék van rajta. Ahhoz nem kell CD.

2012. dec. 14. 12:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Nincs benne bizonyra live mert rege ment igy is de mivl mindenki ugy csinalta hogy megvette es odaadta haverjanak es mendkettojuknek megvolt.
2012. dec. 14. 18:16
 4/4 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti válaszoló: nfs mostwanted,assassin's creed 3,modern warfare 3 ilyenek vannak rajta ezek nem hiszem hogy letöltős játékok. Mit jelent az hogy RHG-s?

Utolsó válaszból 1 szót nem értettem

2012. dec. 16. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!