Fejhallgatót hogy tudom hozzákötni a tv-hez?
Van egy jack dugós fejhallgatóm, a tv-ben viszont nincs jack bemenet, csak ilyen: [link]
Ha ehhez veszek egy átalakítót, akkor normálisan fog működni? És milyen átalakító kéne ehhez?
Illetve PS3-hoz használnám, amibe van optikai kimenet és USB bemenet is, ezekhez van valamilyen átalakító?
Ezek bemenetek. Ezeken nem fogsz semmit hallani.
Esetleg ha leírod milyen TV és milyen füles talán többet segítesz.
OMG első, ne légy már ennyire láma. A képen ott ficeg a kimeneti RCA kettős (a kör amiből kifelé tart a nyíl).
Kérdező, ha ehhez veszel egy átalakítót, akkor lesz hang a fülesben. Bár az igazi az lenne, ha rákötnéd egy erősítőre és arra csatlakoztatnád a fülest.
Szerintem pl. ez kimenet, az a jel is erre enged következtetni: [link]
Illetve a PS3-on az optika az kimenet, szóval azon lehetséges lenne?
Fejhallgató típusa mindegy, a lényeg, hogy 3.5mm-s jack-es, TV pontos típusát most nem tudom, de amit fényképeztem azok vannak rajta.
Na akkor jól gondoltam.
Egy 3-4 éves már biztos van, Panasonic plazma, tehát nem 40 éves orosz CRT, viszont csak egy HDMI kimenet van rajta, ami a kép miatt már foglalt.
Egyébként egy erősítő mennyibe fájna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!