Hol tudok venni Playstation 2-es gépet olcsón Chipelve?
Vatera.hu
De sajnos mindenki a régi fosát árulja drágán.
Én meggondolnám mivel (legalább is én ugy tudom), hogy ma már nem igen chippelnek szal ha megveszed (lehet) hogy veheted majd az eredeti játékokat hozzá.
Jó chippelt gépet (ha szétnézel rendesen) 20 ért veszel
Bírom mikor azt mondják hogy nem olyan drágák tegyük fel 1000Ft ért veszel 1-et neked 10 kell az 10ezer forint megunod nem tudod eladni mert a kutya nem veszi már őket veszel újabbakat még több pénz lehet hogy nem is fog tetszeni és csak kidobtad
Így meg leszedet test kell marad kiviszed és elteszed
Először is ha 1000 ft-ért veszel egy játékot akkor eladni is eltudod,hülyeség hogy nem lehet eladni.Ha venni akarsz egy játékot,hogy ne ess abba a hibába hogy nem tetszik,előtte nézel egy két videót meg hozzászólást róla a neten.A mai világban sok ember nem tud még megvenni egy ps3-at meg x boxot ezért marad a ps2 ami már megfizethető.
Ha szerinted drága 1000 ft egy játékért akkor inkább vegyél egy pakli kártyát(bár akkor szerintem az is sokba lesz).
jah főleg ha yugioh kártya XD
Kül ps3 at má veszel 60 ezerért ami "annyira (mint régen volt) nem is drága)
Én inkább megpróbálnék összespórolni 1re
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!