Melyik fényképezőgép a jobb választás szerintetek: Sony DSC W 690 vagy Canon Power Shot A 4000? És miért?
Figyelt kérdés
Utazgatások során használnám elsősorban nevezetességek, szép tájak fotózására? De ha ezeket nem ajánljátok, akkor szívesen fogadok javaslatokat helyettük (max.50. 000, -ig).2012. dec. 8. 20:05
1/2 anonim válasza:
Ez egy klasszikus kérdés itt már. Egyik sem jobb a másiknál.
Tök mindegy hogy mit veszel 50 ért akármi lehet a márkája nincs különbség max ilyen zoom ban de azt úgy is látod és eldontöd hogy neked melyik kell. Ugyan azt tudják mint egy okostelefon amire letöltessz egy kiló fotózos programot és örülsz a panoráma meg hdr funkcióknak. Annyi hogy ez nem 1Mpixeles képet csinál hanem 2-3 at kb.
2/2 A kérdező kommentje:
Nincs okostelefonom. (Nálunk én vagyok az okos, nem a telefon- vicc volt.)Azóta megvettem a Sony-t és egyelőre tetszik. Azért köszi a választ!
2012. dec. 11. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!