Xbox slim vs ps3?

Figyelt kérdés
2012. dec. 6. 21:06
 1/4 anonim válasza:
Annyira nagy különbség nincs, köztük, mondjuk Ps3-nak vannak olyan plusz funkciói ami xboxon nincs, de ezek nem olyan nagy katasztrófák. Persze drágább is. Én mondjuk xbox-ra szavaznék.
2012. dec. 6. 21:18
 2/4 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__szorako..

Ezt olvasd el mert már nagyon sokszor feltették ezt a kérdést és csak vitákhoz vezet én belefáradtam.Mind kettő konzol kitűnő tulajdonságokkal rendelkezik amelyik szimpatikusabb azt válaszd,vagy az exclusive címek után dönts vagy amelyik az ismerőseidnek is van hogy tudjatok együtt multizni.

2012. dec. 6. 21:21
 3/4 u.balázs ***** válasza:
Dönt úgy.hogy barAtaidnak mi van, vagy mi kell ?? God of wars+sok japángame esetleg halo+forza?? Menj el egy műszaki áruházba vagy konzolvilág boltjába(váci út 51/a) és játsz mindkettővel kb 10-10 percet, és amelyik jobban bejön azt válaszd, én mondjuk xboxra szavazok de ez a személyes véleményem.
2012. dec. 6. 22:42
 4/4 u.balázs ***** válasza:
Dönts* barátaiddal* bocs a hibákért mobilról írok.
2012. dec. 6. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!