Navon Platinum tab 7 vagy Concorde tab one?
Vagy Ainol Novo 7 Crystal, amire már most is van (viszont csak külföldről lehet rendelni).
Illetve jobb is.
Az jó ,hogy olyat válasszunk amelyiken Jelly Bean van (1 hozzászólónak) ,de annyira szuper hogy egyik ConCorde tab one-n sincs Jelly Bean.
bizonyíték : [link]
Mindenki egyből a Concord-ra voksol. Próbáltátok őket? Mert nekem volt módom egy ConCord One 8Gb-os verziót kipróbálni és egy Navon Platinum 7 II-m van. A Concorde one képernyőjét ha megnyomom erősebben akkor felszíneződik a kép, Navon-nál nem. A játékok nekem is mennek rendesen. 3D-s gamák is mennek pl.: Hero Of Sparta, Beach Buggy Blitz (ez a 2 magos WayteQ 7DC-n meg-meg akadozott)...
Ráadásul HDMI-n TV-re köthetem és ott is megy minden és az 1080p-t akadás mentesen viszi, köszönhetően a Mali400-as videó chipnek.
OTG-t az enyém is tudja és USB-HUB-on keresztül egyszerre megy egér+bill+pendrive.
Ha a ConCorde 25ezer környékén HDMI-s Tab-ot ad akkor azt választottam volna... talán. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!