Megéri 3G-s E-Bookot venni?
Figyelt kérdés
Kinéztem Kindle-nek a Paperwhite modelljét és gondolkozom, hogy 3G-vel vagy anélkül vegyem-e. Ha már megvettem akkor, bármilyen szöveges weblapot tudok olvasni rajta? Nem tölti nagyon lassan az oldalakat? Külföldön és itthon egyaránt tudok rajta internetezni? Előre is köszönöm a válaszokat!2012. nov. 26. 21:50
1/2 anonim válasza:
Ezt nagyon neked kell eldöntened. Wifi majd mindenhol van.
Mellesleg én is ezen studírozok, de még várok. Eddig még nem voltam olyan helyzetben, amikor nagyon kellett egy weblap, és épp nem volt wifi sem...
2/2 anonim válasza:
Kindle 3g-m van.
Bárhol, ingyen tudsz netezni, az oldalakat viszonylag gyorsan betölti, természetesen színek, flash, stb. nélkül. Hírek, mail, RSS, szöveges oldalak olvasására alkalmas.
De: csak egy ablakot tud megjeleníteni (nincs többlapos mód), a szövegbevitel nehézkes.
Volt már amikor nekem jól jött más net híján, de a Kindle elsősorban olvasásra való, a böngésző egy tableten, okostelefonon nagyobb élmény.
Szerintem a 3G a magasabb árat nem éri meg (én még ugyanannyiért vettem, mint a csak wifis).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!