Jó hozzá ez az erősítő?
Szobámba akarok építeni egy hangfalat, hangszórók megvannak csak egy erősítő kellene de nem tudom milyet vegyek. Íme az erősítő amire gondoltam(nem tudom hogy jó-e nem nagyon értek hozzá) [link]
Hangszóró: [link] , [link] (piezo sugárzó még nem biztos hogy megy bele)
Hali
Nem egyszerű a helyzet, ez a 2060 -as mély inkább autóba való (4ohm), így már értem , hogy miért akartál bele piezó magasat. Van nekem 2db KHS 342M, ha érdekel.
A mély elég érzéketlen darab, ha a T/S paramétereit nézem. 36 Literes reflex ládára lesz szükséged , KAH 303 cső toldással 16 cm -re kihúzva.
Ha ez megvan jöhet a láda csillapítása, HT-35 textilből kelleni fog pár darab, a doboz hátsó felét duplán kell majd belőle. Hirtelen ennyi lenne, a hangfal belső kábelezése legalább 1,5mm2 -es vagy 2-es hangfalkábelből legyen. A mélyhez nézek hangváltót. Jobban járnál egy rádióerősítővel. PL : [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!