Ha németországban veszek egy iPadet akkor itt is lehet vele internetre kapcsolódni 4g? (lent)
Ittvan magyarország 4g lefedettsége:
Az meg, hogy kártyafüggetlen e...hát ha kártyafüggetlent vesznek, akkor az.
Valóban?
UK Apple Store: This model can roam worldwide on fast mobile data networks, including HSPA, HSPA+ and DC-HSDPA. When you travel internationally, you can use a micro-SIM card from a local carrier.
DE Apple Store: Dieses Modell kann weltweit auf schnelle mobile Datennetze zugreifen, darunter HSPA, HSPA+ und DC-HSDPA. Bei Reisen in andere Länder kannst du eine Micro-SIM-Karte von einem lokalen Mobilfunkanbieter verwenden.
És ha nem lenne tiszta akkor HU Apple Store: Ezzel a modellel világszerte barangolhatsz a nagy sebességű HSPA, HSPA+ és DC-HSDPA technológiájú mobil adathálózatokon. Ha külföldre utazol, a helyi mobilszolgáltatók micro-SIM kártyáival is használhatod a készüléket.
Áááááá, én nem értem komolyan! Miért nem lehet megérteni a tényeket? CSAK független ipad létezik. Mielőtt válaszolok valamire, először mindig utána nézek hogy valóban úgy van-e ahogy gondolom. Felesleges itt magyarázkodni bárkinek is.
Kérdező: Kérdésed van? Hívd a következő számot: 06 80 983 824
Az Apple is ugyan azt fogja mindani amit én...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!