250 GB Xboxra ha feltelepítek egy játékot, akkor az DVD nélkül fog futni?
Figyelt kérdés
Tehát ha kölcsön kérem a játékot a haveromtol csak feltelepítem és jatszhatok vele?2012. nov. 24. 20:39
1/4 anonim válasza:
Nem fog menni a lemez nélkül! le fogja ellenőrizni, h megvan e a lemez s utána futtatja a winyórol. Ha lemez nélkül menne, akkor mindenki kölcsönkérné a szomszédtól a gamét, h feltegye azt csá!
2/4 anonim válasza:
Nem, ugyanúgy kell a lemez az inditáshoz.
Erre egyébként a legminimálisabb józan paraszti ésszel magad is rájöhettél volna.
3/4 A kérdező kommentje:
Nekem is mondták, hogy így van, azért kérdeztem meg, mert nem hittem el.
2012. nov. 25. 10:06
4/4 anonim válasza:
Kell még bele attól hogy felrakod a winyóra,de ha vannak saját játékaid rakd fel winyóra így ha többet is játszasz akár 4-5 órát nem fog felmelegedni,mert csak az elején fogja a lemezről olvasni,utána pedig winyóról megy a gép,de ha kiveszed a dvd-t akkor leáll a játék is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!