MI a véleményetek az Arnova gbook 7-ről?
Figyelt kérdés
Valami kettő az egyben dologra lenne szükségem. Sokat olvasok sötétben hosszú szövegeket, de a sima Eink-es e-olvasók nem megfelelőek számomra (próbáltam), de neten is sokat szoktam olvasni (cikkeket, híreket, stb.) Egy olyan készülékre van szükségem ami nem kerül 30 000-nél többe. A Arnova gbook 7 megfelelő szerintetek?2012. nov. 24. 18:18
1/4 anonim válasza:
Kettő az egyben, se ebook olvasónak , se tabletnek nem az igazi!
2/4 A kérdező kommentje:
Hát az a kérdés hogyan fogja fel az ember.
Ha úgy nézed, hogy tablet akkor szar, de ha úgy nézed, hogy e-olvasó akkor meg jó?
2012. nov. 24. 22:30
3/4 anonim válasza:
1 vagyok
Van ebook olvasóm is (Kindle), szerintem az ebook olvasásra a kijelző a legfontosabb, erre legjobb az eink. Ha a sötétben olvashatóság lényeges, akkor pl.: a Kindle Paperwhite-ban már van világítás.
(nézted a gbook felbontását? lcd esetén ez ma már nem valami jó!)
4/4 A kérdező kommentje:
Hmm, köszi a válaszaidat!
2012. nov. 25. 00:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!