Melyik 3D TV-t ajánljátok Samsung UE-40ES6100 vagy LG 42LM620S?
3D-s televíziót szeretnék vásárolni. 150-170 ezer között.
Főként számítógépezésre használnám.
Internezetés, 3D Filmek, 3D játékok)
Ezért fontos, hogy az Input Lag alacsony legyen, mert játék közben zavaró a késleltetés.
Ebben az árkategóriában én 2 TV-t néztem ki.
Egy Aktív 3D-set, és egy Passzív 3D-set.
Aktív 3D: Samsung UE-40ES6100W (165.000 HUF) 4db Aktív 3D Szemüveggel, 2+1 év Garanciával.
Passzív 3D: LG 42LM620S (156.000 HUF) 4db Passzív 3D Szemüveggel, 2 év Garanciával.
Nem tudom, hogy melyik TV-t vásároljam meg. Ti melyiket ajánljátok leginkább számomra?
Melyik TV-nek jobb a képminősége?
(Úgy olvastam, hogy csak az Aktív 3D-tudja a 3D FULL HD-t)
Ezek szerint akkor a képminősége jobb a Samsung-nak?
Mik az előnyök és hátrányok?
Kíváncsian várom véleményeteket!
Szerintem el kell menni egy bemutató terembe és mindkettőt meg kell nézni a hozzá tartozó 3D szemüvegével.
Ég és föld a különbség.
Az aktív a teljes felbontású 3D-t tudja elvinni hozzád.
A passzív csak ennek a felét, mert a bal és jobb szemnek szánt képet egymás soraiban juttatja a képernyőre. Ezért mindkét szemmel csak fele felbontás látszik. Ha bemutató teremben a hozzá való szemüvegen keresztül megnézed mindkettőt, a FULL HD nézéshez megfelelően közelről, akkor a passzív képen feketecsíkokat látsz, míg az aktív 3D képernyőjén tiszta éles hibátlan kép jelenik meg a szemed előtt. Igaz, a jobb és részletesebb képért elemet kell tenni a négány dekás, már könnyű és vékony szemüvegébe, de megéri a minőségbeli különbséget, mert az hatalmas.
Itt is lehet olvasni róla:
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__szorako..
Ott a kérdező elment egy boltba és mindegyik tv-t a saját szemüvegével 3D-ben össze hasonlította.
Szinte megbotránkozott, hogy passzívot miért is árulnak ha ennyire rossz a 3D képe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!