Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ha elvittem az mp4 lejátszómat...

Ha elvittem az mp4 lejátszómat szervizbe, és voltak rajta torrentes zenék, abból lehet bajom?

Figyelt kérdés
2009. aug. 16. 18:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem foglalkoznak vele.
2009. aug. 16. 18:56
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon valószínűtlen, végülis nincs ember aki legálisan töltene le zenét az internetről, hisz körülményes is, ergo a szervizbe vitt mp4ek ipodok 90%a tele van illegális tartalommal, mégse csukják le az embereket

+ szerintem jogtalan lenne feljelenteni téged így hogy "BELENÉZTEM az mp4ébe és ezt láttam.."

2009. aug. 16. 18:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem , amúgy sem jelenthetne fel mert a másolás otthoni használatra ingyenes, hivatalosan 24órán belül törölnöd kell, de ki az a hülye aki ezt betartja!? A játékok másolása is legális dolognak számít- a crack (törés) használata viszont már nem. A szoftverek másolása is ugyanez a szisztéma, csak itt érvényes termék kulccsal kell rendelkezned. Szóval a lényeg az hogy vannak kiskapuk, és azt az élelmes emberek ki is használják. :)
2009. aug. 16. 19:16
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi :)

megnyugodtam akkor

2009. aug. 16. 19:21
 5/6 anonim ***** válasza:

és azt sem tudnák csak úgy megmondani, h honnan is van a zene...

Cd-t nem tudsz beletenni az MP4-be, szóval lehet, h éppen arról raktad rá, az meg, h a fájl neve mi, megint nem jelent semmit, bármivé nevezheted a fájlt..

De egyébként tényleg nem foglalkoznak vele

2009. aug. 16. 20:28
 6/6 anonim válasza:

biztos hogy nem

mert pl én is ha elromlott a számítógépem és elvittem a szerelőhöz, voltak rajta torrentes dolgok is

nem foglalkoznak vele

2009. aug. 23. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!