Ez a notebook megéri ezt az árat? Packard Bell Easynote F4085-GN-556HG
Figyelt kérdés
124 990 Ft-ért láttam az egyik Tesco-s újságban. Megéri? Itt vannak róla a legfontosabb adatok:
15,6" HD LED TFT kijelző, Intel Core i3-380 2,53 GHz processzor, 4 GB RAM, 500 GB HDD, nVidia GeForce GT610 1 GB VGA, HDMI, WiFi ... stb.
2012. nov. 22. 13:33
1/5 anonim válasza:
Én is láttam és szerintem igen.Nem nagy márka de tudásilag nem rossz.És legalább itt 125 ezerért nem egy integrált videókártyát kapsz mint a nagyobb márkáknál ilyen árban hanem egy 1 gigásat.A vinyó mérete is jó ram se kevés.Gondolkozom rajta hogy megvegyem.
2/5 Berti_92 válasza:
Áhháhháá, én is tegnap láttam a Tecsóban :D
Megéri, nagyonis megéri, a márkától nem kell megijedni, csak errefelé nem ismert, amugy nagy név a PB máshol :)
Megéri, én is megvenném ha lenne rá pénzem :D
4/5 A kérdező kommentje:
Mit számít az most? :O
2012. dec. 16. 17:55
5/5 anonim válasza:
A PB az Acernak a "gyereke"!Nekem is Acer van már 5 éve,eddig nagyon jó,gondolom ebből kifolyólag a PB is jó lehet!Bár én a Lenovot is ajánlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!