Hol lehetne kémkamera (minikamera) -t venni olcsón, újonnan, ami rögzítésre is képes?
Figyelt kérdés
Természetesen semmi illegális dolgot nem tervezek vele!2009. aug. 16. 14:06
2/7 A kérdező kommentje:
sejtettem hogy ez fel fog merülni,de tényleg a garázsba kell mert reggelre az autóablak tele van macska lábnyomokkal és érdekelne hogy hol tudnak bejutni.ennyi az egész :)
2009. aug. 16. 14:29
3/7 anonim válasza:
Ehhez akármilyen kamera jó, a macskák nem hinném, hogy kiszúrják...
4/7 anonim válasza:
Erről van szó. Tehát gyanús vagy.
5/7 anonim válasza:
ésmivan ha illegális dolgot akar vele csinálni? xD felőlem kuksolhatja a csajokat is, inkább segitsetek neki =)
6/7 anonim válasza:
vaterán ha jól tudom lehet kapni! én megértem a csávót. a macskák nagyon ravasz lények, jó a szemük. kiszúrják a sima kamerát :D én is szívesen kukkolnám a macskákat spy cammal ha lenne rá felesleges pénzem ;)
7/7 anonim válasza:
kukkold nyugottan a lányokat!!:) jódolog :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!