Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Játékgép törvénymódosítás?...

Játékgép törvénymódosítás? Igaz az, hogy újratárgyalják a törvényt, és talán máshogyan, de újra lehet üzemeltetni őket?

Figyelt kérdés
2012. nov. 21. 16:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem tele lenne vele a média, ha felmerült volna, hogy változtatnak.
2012. nov. 21. 16:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Van, ahol még üzemeltetnek játék gépeket, pl nálunk is van pár a.. khm, kocsmákban.
2012. nov. 21. 17:08
 3/5 anonim válasza:
Én nem tudok rola, pedig én figyelem az ilyen híreket éjjel-nappal!
2012. nov. 21. 20:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem valószínű. Tipikusan sikerült levágni az arany tojást otjó tyúkot. Régebben ment minden rendesen aztán jött egy hülye hogy na majd ő megmutatja és jól megadóztatja az amúgy is rendesen megadóztatott gépeket. Ekkor érte emberünket az első nagy pofon. Hiszen halvány lilája sem volt róla hogy tulajdonképp mennyi bevétele is van egy ilyen gépnek. MIután a gépek 50 % nál az adózási kötelezettség nagyobb lett volna mint a gép konkrét forgalma, nyilván az üzemeltetők leállították ezeket a gépeket. Erre okoska kitalálta hogy biztos feketén dolgoznak ezek a gépek, és legyen egy olyan rendszer ahol van egy központi szerver, és a szerencsejáték gépek csatlakozzanak terminálként. Mindezt úgy gondolta ki hogy egy fikarcnyi informatikai ismerete sem volt. Elképzelni se tudta konkrétan hogy ez mekkora szervert, szervereket igényel, és milyen iszonyatos infrastruktúrát, és szoftvert igényel. Aztán persze vészesen közeledett az időpont, amikorra az átállást az államnak lehetővé kellet volna tenni. Persze az infantilizmus a hozánemértés meghozta a gyümölcsét, gyakorlatilag nem volt olyan ember aki ezt a monumentális beruházást, illetve az elképzelés gyakorlati megvalósítását kivitelezni képes lett volna. Így nem maradt más, mint szépen betiltani az egészet úgy ahogy van. Nem kell magyarázkodni, és úgymond nincsenek szarban az újabb be nem tartott ígéretük miatt. Az, hogy ez cirka 100 milliárd kiesést okozott (Ez nem vicc konkrétan ki lett számolva a veszteség mértéke, és ebben a megszűnő munkahelyek generálta probléma még nincs is beleszámolva...), az nem számít, majd szépen kitalálnak rá valami új adó adót, és behajtják a birka magyar népen. Tessék ha Kovács kis pista nem fizet be mondjuk 10 ezer forintnyi adót, az húdenagyon nagy vétség, végrehajtó, bíróság, miegyébb, de az hogy okozunk 100 milliárd Ft kiesést, még csak számonkérést se von maga után. Na itt a baj a dologgal! No mindegy, ez csak úgy kiakarózott belőlem, de esélyt nem sokat látok arra, hogy minden visszatérjen a régi kerékvágásba vagy csak akár a közelébe is :(
2012. nov. 22. 14:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, szivemből szóltál! Én is vendéglátózom ( a szavaid és felháborodásod alapján gondolom Te is, vagy legalábbis érdekelt vagy benne), a 2gépünk a havi 500ezres adó bevezetése után leredukálódott 1-re, már ez is hatalmas kiesés volt, hiszen a bevételünk nagy része nem a vendéglátó forgalomból, hanem a gépekből adódott, de aztán egyik napról a másikra valami hülye kitalálta, hogy nem kell nekem gépenként havi 5kiló, ugyan minek, majd pótolom valamivel, lehúzunk majd egy-két újabb bőrt a parasztokról, mert van még? Nyilván valahogyan pótolni fogják ezt a kisést, ők már tudják, hogyan, te még nem, majd egy nappal előtte ahoghyan most is, a hírekből megtudod! Indoklás: a szegény emberek ne a játékgépekbe dobálják a fizetésüket. Hanem? Jobb ha elissza? Vagy hogy legyen miből majd levonni a csekkadót, a telefonadót, stb, nehogy az legyen h nincs rá pénze? Meg nehogy ne legyen pénze a 300ft-os kenyérre! Most megmarad az, amit beledobnál! Hogyne, aki függő, megtalálja a módját, feladja tippmixre vagy elkártyázza vagy teljesen mindegy, ez nem megoldás! Hirdetheti bárki, hogy mekkora király vagyok, 10ezer új munkahelyet teremtek a 200milliárdos befektetéssel teljesen felesleges épült új plázával, de azt sehol nem reklámozzák, hogy így 50ezer munkahely szűnt meg! Felháborító, meg fogják ölni a vendéglátókat! MI A CÉL??
2012. nov. 23. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!