8 inches vs.10 inches tablet?
Szeretnék venni egy tabletet. Először a ConCorde 9.7-et néztem ki, de sok negatíumot hallottam róla (pl. lassú, a wifi nem az erőssége). Utána találtam a nemsokára debütáló PLAY-re, ami hardveresen és adatkommunkáciban is sokkal erősebb, de a kijelzője kisebb.
Mivel már van egy igen okos telefonom, így a tablet elsősorban az egyetem miatt kell, hogy jegyzeteket, elektronikus könyveket, ábrákat jó nagy méretben tudjon megjeleníteni. Illetve mivel a papírjaimra nagyon nem tudok vigyázni, esetleg jegyzeteléshez sem ártana egyszer-egyszer. Emellett valószínűleg filmnézésre,netezésre használnám főként. Szerintetek válasszam a nagyobb kijelzőjű, de gyengébb 9.7-est, vagy a kisebb, de erősebb PLAY-t?
Szerintem NE vedd meg egyiket sem! Mind a kettő gagyi, és egyszer tönkre fog menni (bár egyszer minden tönkre megy, csak ez előbbiek hamarabb), ha van rá pénzed akkor válassz
egy márkásabbat, tovább bírja Pl.: ASUS Transformer Pad Infinity
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!