Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan tudok HD filmet asztali...

Hogyan tudok HD filmet asztali dvd-n lejátsznai?

Figyelt kérdés
Szóval az lenne a kérdésem hogy ha letöltök egy HD filmet ami ugye bőven 4GB felett van hogyan és mire tudom rámásolni hogy az asztali dvd-vel tv-n meg tudjam nézni?

2012. nov. 19. 17:57
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Értem, én meg pont azért szedtem le HD filmet hogy majd azt nagy tv-n milyen jó lesz nézni. De akkor nem eröltetem. És mi a helyzet a PlayStation 3-al tudtommal az olvas bluray-t is, ott lehet bibi a kiterjesztéssel?
2012. nov. 20. 15:33
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom a PS3 lejátszik-e mkv-t, szerintem csak eredeti Blu-Ray lemezt. Blu-Ray lejátszók viszik az mkv-kat lemezről vagy USB-ről vagy a tévékbe épített médialejátszók.
2012. dec. 1. 04:10
 13/14 anonim ***** válasza:
Meg persze a különálló asztali médialejátszók.
2012. dec. 1. 04:11
 14/14 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm a segítséget. Időközben megtudtam, hogy média szerver segítségével bármilyen a gépen lévő videót akár mkv-t is le tudok játszani ps3-on. Így hd filmeket is, és meglepően gyorsam be is bufferolja azt. köszöntem a segítségeket
2012. dec. 9. 01:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!