Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Van egy Dyras CinemaxX tipusú...

Tnégyzet kérdése:

Van egy Dyras CinemaxX tipusú erősitőm 5 hangfallal. Az erősitő hátoldalán 3 Jack bemenet van plsuz 5 RCA bemenet a hangfalaknak, a PC-m hangkártyáján pedig 5 Jack bemenet. Hogyan tudnám összekötni a PC vel az erősitőt?

Figyelt kérdés
2012. nov. 18. 11:20
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia

A pc -s hangkártya nem bemenet, hanem kimenet :)

Egy képet igazán küldhettél volna a dyras szett hátuljáról, egyébként jack-rca, vagy jack-jack kábellel lehetséges az 5.1 bekötése.

2012. nov. 18. 12:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. jack-jack el sikerült megoldani :)
2012. nov. 19. 16:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Szívesen, ügyesek voltatok :)
2012. nov. 19. 22:15
 4/5 anonim válasza:
Sziasztok, ugyanez a problémám, csak a gépemen sima jack csatlakozó van, milyen kábelre lenne szükségem, és azt hova kell dugni a hangfalba ? [link] itt egy kis segítség a képeknél van a hátulja. Vagy a sima jac-jack kábel jó nekem ? Lány vagyok, bocsi nézzétek el nekem,hogy szerencsétlenkedem.
2013. nov. 3. 19:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia

[link]

Ilyenre lenne szükséged, persze 5.1 miatt 3x1,5 méter vagy 3x2m szükségeltetik, attól függően hova szeretnéd tenni az erősítőt.

Számítógép hangkártya kimenetét kötöd össze az erősítő input bemenet részével.

FR: Front - Első bement

SR: Surround - Hátsó bemenet

Sub/Cen - Mélyláda és Center bemenet

^Ezekre pedig figyelni kell a bekötésnél :)

2013. nov. 4. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!