Mennyire nehéz átszokni Windows-ról Macintosh oprendszerre?

Figyelt kérdés
Elég komolyan elgondolkodtam egy Mac mini vásálásán. Sok jót hallottam róla mind hardver mind szoftver terén, és a mini egyszerűen gyönyörű.. De azt hallottam pár helyről, hogy nagyon nehéz átszokni Win-ről Mac-re. Van esetleg valakinek tapasztalata, vagy aki hasonló cipőben jár(t) mint én? Az eredeti OS mellett azért lenne rá telepítve egy Win 7 is, vagy terveim szerint Win 8, ahogy sikerül. A mindennapi munkák során és játéknál a Windows-t preferálom, de ez valószínű, hogy változhat.:)
2012. nov. 17. 12:35
 1/1 u.balázs ***** válasza:
Először fura és szokatlan lesz, de olyan 1-2 hét alatt át lehet szokni. Olyan mint a pc-ről boxra. Ha megtanultad jó lesz! használhatóbb a mac.
2012. nov. 19. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!