Van olyan kamera ami élő képet mutat és gépre lehet kötni?

Figyelt kérdés
Olyan kamera kéne amivel ha pl a tesóm elmegy olyan 200m-re akkor én élőben tudom nézni a gépemen,hogy hol van.

2012. nov. 17. 01:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát, vannak olcsóbb antennás zárt rendszerű kamerák, de 200 méter az már azoknak túl nagy távolság. Esetleg ha több antenna is lenne az útvonalon, amerre járkál, de azt meg már csak szakemberrel lehetne megcsináltatni, olyat készen a boltban nemigen kapsz.

Az egyetlen könnyen elérhető megoldás erre a laptop kamerája mobilinternettel vagy ha nem megy olyan messzire és nyílt a terep, akkor wifin keresztül.

De lehet, hogy a jobb telefonok, tabletek is tudnak élő képet küldeni mobil hálózaton.

2012. nov. 17. 03:14
 2/3 A kérdező kommentje:
Igazából én a kamerát egy makett repülőre szeretném fölszerelni.
2012. nov. 17. 16:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Youtube-on van egy csomó ilyen röptetős videó, biztosan bemutatják egy néhányon, hogy mivel csinálják, onnan szerezhetsz ötleteket. Vagy érdeklődhetsz makettező, modellező fórumokon.
2012. nov. 17. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!