Ps3 rossz textúrák hiba?
Sziasztok!
Az lenne a gondom hogy vettem 2010 februárjában egy vadonat új ps3 slim 320Gb-set és mai napig tökéletesen működött. Okt. 26-án megvettem a medal of honor új részét és 3 nap alatt kifagyott 3x a játék olyan mértékben hogy a ps3 újraindult és rendszerhibákat keresett majd minden ment tovább hiba nélkül. Ami a gond lenne hogy mikor beléptem ezek után a medal of honor-ba és most már a black ops2 be (azóta nem fagyott ki többször) a textúrák nem frissülnek be. Tudjátok kezdődik a meccs kicsit még low a textúra és szépen fel szokott javítódni. Nos ez a művelet nekem valamiért elmarad. Nem tudjátok mi lehet a gond? A vinyó hibásodhatott meg vagy a videókártya? mit tudnék csinálni?
Előre is köszi!
Üdv
Van más játékod? Azzal is ki kéne próbálni.
Cod ilyen szempontból (is) hulladék, nagyon szarul van megírva, tiszta bug, lefagyás is várható, stb.
Medal of Honor sem sokkal jobb.
Üdv!
Ugyanazt javaslom mint az Első: próbáld ki más játékkal, ha nem megy, akkor vidd el a szervizbe. Amennyiben már nem garanciás, egy vagyonba fog kerülni a javítás, úgyhogy én inkább elvinném a Konzolok Szervizébe (nem tudok linkelni, nem engedi), ahol legalább értenek is hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!