Miért van "kopogós" hangja a mélyládának?
Figyelt kérdés
Ugye mély és mély hang között rengeteg a különbség, van a "doromboló" mély meg van az amikor ugyanúgy leadja a mélyet de "kopog" mintha ütögetné valaki a láda falát olyan a hangja. A kérdés: van 1 ládám, tökéletes volt, semmi baja nagyon szép doromboló hangja volt, tönkrement benne a hangszóró. kicseréltem ugyanolyanra, erősítő terhelés minden ugyanaz, DE mégis kopogós hangja lett. de miért? nem bontottam meg se a szigetelést se semmit, sőt mikor betettem az új tányért, új szigetelést is kapott. mégis kopog. miért?2012. nov. 15. 15:20
1/4 Karesz6969 válasza:
Lehet, hogy ugyan az a típus van benne újonnan, de 2 egyforma hangszóró nincs.
Bejárattad különben? Mert attól is kopoghat.
2/4 anonim válasza:
helló! nekem is volt kopogós zizegős hangja, pedig nem is olyan gagyi, az edigitalban vettem, ahol hozzáér valami felülethez pl fal, padló, polc stb, ragassz rá asztallábra tehető csúszásgátló korongokat, hogy ne tudjon a két kemény felület összeérni... nekem ez megoldotta...
3/4 A kérdező kommentje:
hm kipróbálom. köszönöm szépen a tippet!
2012. nov. 15. 18:59
4/4 A kérdező kommentje:
bár eddig szőnyegen volt... de azért rakok alá vmi rongyot.
2012. nov. 15. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!