Próbálta már valaki a MiWi tv- játékot?
Figyelt kérdés
Tudom nem egy nintendo wii és kicsit gagyinak tűnik ,csak nagyon olcsó és unaloműzőnek jónak tűnik.Vélemények érdekelnének olyanoktól akiknek van esetleg próbálták.
Előre is köszi.
2012. nov. 14. 15:30
1/3 anonim válasza:
Szia!
Szerintem nagyon jó csak egy pici hibája van: az, hogy csak 8 olyan játék van amihez mozognod kell, a többi konzolos. A másik az, hogy még nem nagyon találtam rá megoldást, hogy letöltött játékot tudja rá rakni (pl.: Just Dance nincs rajta pedig jó lenne!) Harmadik az az, hogy a grafika a játékokhoz... Amúgy nagyon szórakoztató, mondjuk miután megkaptam másnapra izomlázam volt a tenisztől :)
2/3 anonim válasza:
nem próbáltam, de nem ajánlom. olvastam róla, és el kell hogy keserítsem az előttem szólót, a Just Dance-t nem fogja tudni felrakni rá, de mást sem. Ez a MiWi csak egy egyszerű 16 bites konzol. Ha ilyet szeretnél, inkább a wii-t javaslom.
3/3 anonim válasza:
Tudom régi a cikk de én most próbáltam. Nagyon menő karácsonyi ajándék a gyereknek 2012-ben amikor a cikk íródott. Szerintem olyan mint a sega volt régen, annak egy javított változata. A gondom hogy nem lehet hozzá játékokat kapni így fölös a 2 joy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!