Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen az a digitális fényképező?

Milyen az a digitális fényképező?

Figyelt kérdés
nyertem egy digitális fényképezőt. csak azt nem tudom mi a különbség a fényképező és a fényképezőgép között (az ügyfélszolgálat felhívta a figyelmemet, hogy ez nem fényképezőgép, csak fényképező)... ugye van okosabb nálam? előre is köszi :)
2009. aug. 14. 09:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Vagy te értettél félre valamit, vagy az ügyfélszogálat beszélt félre.

Nincs olyan eszköz amit fényképezőnek hívnak "gép" nélkül, és mást tudna.

2009. aug. 14. 10:29
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

a régi fényképezők filmre csinálták a képet. Nem tudtál törölni, nem olyan minőségű a kép mint egy digitálisnál.

A digitális memóriára csinálja a képet, amit feltölthetsz a számítógépre. Már a fényképezőn törölheted a képet, ja és rengeteg képet csinálhatsz, egy alap kártyátra is ráfér pár száz kép. A régi filmes gépek pedig kb egy filmre 20-30at csináltak.

Amúgy fényképező és fényképezőGÉP között sztem semmi kül.

2009. aug. 14. 10:41
 3/8 anonim ***** válasza:

Hát, én azért mondanék eg különbséget:

-a fényk. az mechanikus

-a kényk. GÉP, az elektromos, árammal megy, és nem analóg módon tárolja a fotókat.(bár az utóbbi digitális)

A régi mechanikus gépet nem kellett tölteni, nem kellett bekapcsolni, azonnal készen áll a fotózásra olyan, mint a régi kávédaráló: kézzel forgatod: mechanikusan.

2009. aug. 14. 10:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Bocsánat: nem kényk. gép, hanem fényk. gép
2009. aug. 14. 10:50
 5/8 anonim ***** válasza:

10:49 nek

Nem olvastad a kérdést?

Az ugyanis így hangzik: milyen az a DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐ ?

Nem a hagyományos analóg,és digitális gép közötti különbséget kérdezi

2009. aug. 14. 12:15
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Az Ügyfélszolga eleve nem feltétlen szakember, kérj pontos típusszámot/gyártót, arra lehet keresni. Így én sem tudhatom, mire gondolhat. Én arra gondolok, hogy Ő a hülye, mivel én nem vagyok az, pedig elég sok digitális kamerát ismerek. (Angolban a kamera a f.gép. Csak, hogy egyszerűbb legyen.) ;)
2009. aug. 14. 13:48
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként pedig nem mindegy milyen? Megnyerted, ha megkapod megtudod!

Azért majd írd be ide , hogy mi is megtudjuk!

:D

2009. aug. 14. 23:02
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. nekem is van digitális fényképezőgépem, ezért lepődtem meg kicsit, amikor kijavított, hogy nem fényképezőgép, csak fényképező... amint megkapom, leírom milyen a kicsike :)
2009. aug. 15. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!