Van egy iPod touchom és próbáltam rá felrakni játékot, de nem sikerült. Hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Csinált egy applicatons nevű mappát de amiket letöltöttem bele azokat nem rakta fel az iPodra... A játékok pedig a valódi iTunes boltól vannak. Sosem volt feltörve, de lehet hogy az a baj hogy nincs frissítve az operációs rendszere? még az 1.1.5ös van rajta...2009. aug. 14. 01:56
1/4 anonim válasza:
Bar nekem iphone-om van szerintem minden ugyan az....szoval 1. frissitsd a szoftvert mert az ingyenes es ajanlott is....2. csatlakoztatod a lejatszot majd elinditod az iTunes-t.....mikor felismerte akkor ramesz majd az applications fulnel kivalasztod a jatekokat amiket ra szeretnel tenni.....kis negyzetekben legyen pipa majd sync.....es elvi rajta kell hogy legyen
2/4 A kérdező kommentje:
Eddig az a gond, hogy nincs rajta applications, és így nem akarja rá rakni, de majd akkor frisítek az hátha segít rajta...
2009. aug. 14. 10:35
4/4 anonim válasza:
Nem tudod feltenni az iPod Touch-ra mivel a Touch-od jogtiszta a program viszont nem. Tehát fel kell törni a telefonod. JailBreak-elni kell így a letöltött játékok, programok is működni fognak rajta. Vagy megveszed AppStore-ból őket és akkor nem kell JailBreak-elni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!