Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ninja gaiden 3 Razor's edge...

Darkkingdom kérdése:

Ninja gaiden 3 Razor's edge csak WII U -ra készült el vagy PS3-ra is?

Figyelt kérdés
2012. nov. 11. 19:50
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

De a sima 3 van PS3-ra!

[link]

2012. nov. 12. 07:06
 2/5 A kérdező kommentje:

Azt tudtam hogy a sima van ps3-ra csak ugye a razor az kicsit komolyabb lett :)

tehát akkor azt csak a wii u-n élvezhetik :) oké köszönöm szépen!

2012. nov. 12. 11:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Amúgy google segítségével 1másodper alatt megtaláltam!
2012. nov. 12. 12:17
 4/5 A kérdező kommentje:
Nah hát ezzel le is írtad magad minek segítesz ha aztán meg dobálózol a google-al?Minek ez az oldal ha a szentséges isteni google mindiet elárul!Megtaláltam én hogy WII U ra dobták ki és hogy a többi 2 konzol ra nem igazán,de háth a valaki tudja vagy valahonnan vannak hírei hogy lehet kidobják majd a többire is...!De anniyra rühellem ezt a google-ös dobálózást!Minek segítesz ha utánna belerúgsz az emberbe!Biztos jó hogy zt most elmondhattad..nagyon ügyes vagy! tudom hogy segítettél én is találtam hireket..dee áááá felhúztam magam nagyon!H segítesz aztán maradj inkábbcsendben
2012. nov. 12. 16:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Teljesen leírtam magam hogy a googlet használom is valamire!
2012. nov. 12. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!