Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen MP3 lejátszót vegyek,...

Milyen MP3 lejátszót vegyek, ha ezek az igényeim?

Figyelt kérdés

min.2GB-os(végülis nem nagyon kell több,nekem a 4Gb felesleges lenne)

kapható legyen ezüstszürke,v.fekete színben

legyen kijelzője!!fontos

írja ki a zeneszámok címét,előadót

ne kelljen hozzá driver,telepítőszoftver.. semmi ilyesmi..ez is lényeges

legyen benne FM rádió(NEM nagyon fontos,de nem baj,ha van)

ne legyen beépített aksija,inkább elemes,vagy cserélhető aksis.

ne legyen nagyon drága,én max.6000Ft-ra gondoltam,de talán ez túlzás,ennyiért tutira nem kapok főleg ilyen igényekkel:)szóval csak ajánljatok,aztán majd döntök az árról..

2009. aug. 13. 18:24
 1/4 A kérdező kommentje:
igazából lehet beépített aksija is,csak főleg utazáshoz használnám,és félek,h.lemerül,vagy elfelejtem feltölteni...elemet viszont általában tudok magamnál hordani..vagy inkább előnyösebb az aksis?
2009. aug. 13. 18:33
 2/4 anonim ***** válasza:

Rózsadombon, a Margit körúton vagy egy Sony bolt ! Rohadt olcsón vannak radír méretű mp3-ak, FM rádióval ! 8 gigásat kapsz 20ér, asszem a 4 gigás meg 9ezer ! Rég jártam arra, szerintem kapsz 2 gigásat 6 alatt !

De mért nem veszel inkább egy mp3-as mobilt ?

2009. aug. 13. 19:05
 3/4 A kérdező kommentje:

van mp3-as mobilom,de nem szeretem a telefont erre használni...hamarabb lemeríti,stb...

van rajta 10-15 szám,de csak a nagy kedvencek,nem akarok 100 vagy több számot rárakni...

sajna nem vagyok pesti,szóval ezt a boltot nem tudom megnézni:(de azért köszi:)

2009. aug. 13. 21:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Én a helyedben bemennék, valamelyik nagy hipermarketbe, és lekapnék egyet a polcról, ha Pesten nem tudsz próbálkozni. Én pl 200 km-re lakok Pesttől, de ha ilyesmi kell, akkor netről rendelek, általában nagyker áron jön, és Pesten belül fuvardíjat sem mindig kell fizetni, így beizzítom édesapámat vagy egy ottani barátomat, hogy vegye át, onnan meg majdcsak hazakerül valahogy. Ha hipermarketben nem találsz, akkor irány valamilyen elektromos kütyük boltja, járj végig minden helyet, ahol ilyenek kapni, aztán egybe csak beleszeretsz.
2009. aug. 14. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!