Ps3 flashelés hogyan? (meg hasonló kérdések)
Boltba flashelik? vagy nekem kéne megcsinálni?
Ha leszedted a játékot hogy "viszed be" a ps3 ba?
Egyenlőre csak ennyi kérdés jutott eszembe plz help thx!
Gondolom kisebb konzol üzletek megcsinálják, vagy eleve úgy árulják, kérdezz rá...
Ha belső HDD-ről játszol akkor hálózaton keresztül FTP-n tudod rámásolni. Ha külsőről akkor értelemszerűen rádugod a gépre és rámásolod.
még gyors 2 kérdés plz válaszoljatok rá:
1. Ps1-ps2 játékot egy superslim 500gb verzió tud futtatni?(illet ve azt a fajtát lehet flashelni?)
2. "milyen időközönként" frissül a ps3 softwere? szal pl mondjuk legújabb cfw van fent és viszi all game-t "meddig elég"
PS1-PS2 játékokat csak a 60GB FAT gép viszi tudtommal, de az meg hajlamos lehet a meghibásodásra. CFW szerintem felrakható bármelyikre.
Az FW-nek meg nincs ütemezett frissítése, ez elég változó, de most frissült nemrég, még esetleg javítások várhatók.
Ennyi hülyét egy helyen...Mindenki csak vaker össze vissza,meg mellébeszél.De a lényeget senki sehol nem írja le,hogy és smint működik a hack,flash-elés...ennyi gyagyás monitorfejűt XD!!!
Természetesen már mindenféle,fajta PS3-mat lehet flashelni
Akár házilag is(otthon te magad elvégezheted)
És minden játékot tudsz futtatni külső,vagy a PS3 belső HDD-ről is
Emellett PS1,PS2 játékokat is..És még sok más program létezik rá..Meg más konzol emulátorok is :)
Vannak oldalak,,,tudok én is ahol leírják a frankót,és mellette linkekkel is hogy mit honnan hogyan tölts le hozzá...De sajnos nem tudom most belinkelni neked :( nem jut eszembe az oldal neve,,Meg nem is a saját gépemről írok :(
De tény ami tény..a lényeg,hogy a PS2-őt csppelik(fat) vagy mode csippelik(slim),vagy nem csippes free Mc booting(fat)(slim) PS2
És igen lehet házilag is flashelni a PS3-at(minden típust)
Szerintem ne költs fa*******-ra fölöslegesen..Ilyen szerviz,meg szakember marhaságok(csak lehúzás)..Hisz te is megtudod otthon csinálni magad ingyen :)
Én is magamnak csináltam meg a PS1,PS2,,,és a PS3-mam is otthon házilag..Az egész max került 3000ft-ba..Mármint együtt a PS1,PS2,PS3.flashelése(Csippelése..Miegymás :D
...Sok sikert...Nézz utána a dolgoknak komolyabban,és meg tudod találni a megoldást a problémáidra
JA ÉS NE HALLGASS A SOK MONITORFEJŰ HÜLYÉRE,AKI ITT MELLÉBESZÉL A DOLGOKNAK ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!