Ha az Apple iPod mini ugyanannyit tud, mint az iPad 2 akkor miért kerül 90. 000 Ft-tal kevesebbe?
Figyelt kérdés
iPadot szeretnék venni magamnak, de nem tudom, hogy melyikkel járnék jobban, mert azt írják, hogy ugyanolyan jó, de még jobb is, mert kicsi. Eddig értem, de akkor miért sokkal-sokkal olcsóbb? Vagy ez csak a bevezető ár és akkor most kéne megvenni?? SEGÍTSETEK!! Előre is köszi:))2012. nov. 8. 20:48
1/8 anonim válasza:
iPad mini -> 99 990
iPad 2 -> 118 990
az árkülönbség: 19 000
akárhogyan is számolom , sehogy sem kerül 90 000 forinttal kevesebbe.
(a 16 gb-os wifi -s modell árait írtam)
2/8 anonim válasza:
jah és az apple -nél nincs olyan ,hogy bevezető ár , ott ugyanannyiért fogják adni a terméket amíg meg nem jelenik az újabb generáció.
3/8 anonim válasza:
mininek jobb a kamerája,képernyője,elvileg ami benne van az is.azt vedd
4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2012. nov. 21. 19:37
5/8 A kérdező kommentje:
De akkor miért van az odairva az ár mellé, hogy indulo ár..?
2012. nov. 30. 19:40
6/8 anonim válasza:
mert van belőle "jobb" is.
Az induló ár az az alap wifis 16 gigás modellé.
Van amibe tudsz rakni sim kártyát és netezni vele ahol jól esik, és vannak nagyobb tárhellyel rendelkezők is. Ezek drágábbak :)
7/8 anonim válasza:
A képernyő minősége tulajdonképpen ugyan az. Nem jobb semmivel, csak annyi a különbség hogy kisebb.
8/8 anonim válasza:
De mivelhogy kisebb a kijelző méret, ezért élesebb a kép, mivel nagyobb a ppi (iPad mini-iPad2).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!