SAMSUNG UE40EH5300 szerintetek jó? Mik azok a kiegészítők amiket mindenképpen be kellene hozzá szerezni?
Ha konzolt is szeretnél rákötni akkor másikat kell nézned mert nincs benne a játék mód.Ebben viszont van igaz kicsit több de bőven megéri.
Az a legjobb, amikor a hozzánemértők osztják itt az észt. :S
Hogyne lehetne rákötni konzolt! Nekem is rá van. Meg a pc is. Jézusom. :///
Van rajta játék mód, de minek? Anélkül is tökéletes a képe a konzolnak. A ledes mozgáselmosásra meg a hasonló hülyeségekre sincs szükség, pedig tudja, csak nem veszel észre különbséget a szemeddel.
Nálam a pc is és az Xbox is HDMI-vel van rákötve.
A kiegészítők borsosak, mivel csak a saját Samsung-os holmit ismeri fel. Hiába van más márka olcsóbban, nem kezeli.
Vezetéknélküli (wifi) hálózati adapter. USB-s 10.000 Ft, Samsung Skype kamera a videótelefonáláshoz 25.000 Ft, Samsung Smart tv vezetéknélküli billentyűzet 17.000 Ft.
Én lebeszélnélek róla. Nekem is ilyen van, de mivel ez egy belépő szintű okostv, még csak egymagos processzora van, ami miatt nagyon lassú és nehézkes a telepített programok használata. Billentyűzet nélkül netezni pedig keserves a távirányítóról.
Androidos okostelefonra viszont van távirányító progi, amivel kicsit könnyebbé lehet tenni, ha már mindenképp erőltetni akarod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!