Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Gran Turismo 5 Academy Edition...

Gran Turismo 5 Academy Edition tartalmazza az összes eddig kiadott frissítést (DLC-t)?

Figyelt kérdés
Gondolok itt Pl. az összes autóban lehet belső nézetre váltani stb..
2012. nov. 2. 21:58
 1/6 anonim válasza:

A Sony bejelentette a Gran Turismo 5 újabb kiadását, mely az Academy Edition névre hallgat. A csomag az össze eddig megjelent DLC tartalmazza.

Complete Pack (Car Pack, Course Pack, Special Paint Pack, Racing Gear Pack)

Car Pack 2

Car Pack 3 és Course Pack 2

Láthatjuk, hogy miként vezeti a sorozat atyja, Kazunori Yamauchi Nissan GTR-jét az idei 24-órás nürburgringi futamon.

2012. nov. 24. 23:18
 2/6 A kérdező kommentje:

igen,már megvettem és megtudtam a választ :)

köszi!

2012. nov. 25. 21:56
 3/6 anonim válasza:
Sziasztok. Én is megvettem ezt a játékot, de nálam kódot kell beírni a Store-ba. ÉS a kódot nem fogadja el, mert ezt írja ki: The code you entered may not be correct or may no longer be valid. Please check your entries. Ilyenkor mi a teendő?
2013. jan. 13. 09:23
 4/6 A kérdező kommentje:

Nekem sem fogadta el az Academy kódot,de pár héttel ezelőtt megpróbáltam és elfogadta.

Szerintem azért mert most indult január elején ez a GT Academy időmérő versenysorozat.

Nem tudom miért nem fogadja el neked,talán mert magyar PS Store-ra vagy regisztrálva...

(más játékkal jártam már így...)

2013. jan. 13. 11:29
 5/6 anonim válasza:
Szia. Kb. 1 hete már elfogadta. Persze azzal a feltétellel, hogy a külföldit Store-t töröltem és új magyar Store-t hoztam létre és azzal elfogadta. Ja, és ez az időmérős futam valójában csak 1X használható? És meddig? Január 31-ig? Mert nekem a kódnál az volt odaírva, hogy 2013. január 31-ig használható fel. Ez most a kódra érvényes vagy maga az időmérős futamra is?
2013. jan. 24. 18:03
 6/6 A kérdező kommentje:

Január 31.ig az online kód használható fel,

lesz több időmérő szerintem havonta lesz egy új verseny...

üdv.

2013. jan. 24. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!