Smart TV felvétel hiba! Help?
Figyelt kérdés
Pendrivera szeretnék rögzíteni. Amikor megnyomom a felvétel gombot azt irja hogy a felvétel funkció nem elérhetõ, ellenõrizzem az ezközt. Pedig formázta már, a fájlkezelõben is észleli, meg észleli is amikor bedugom. Minden megy csak a felvétel nem. Nos???2012. nov. 2. 19:30
1/4 anonim válasza:
Bővebben?
egyáltalán lehet vele felvenni?
Én szervizmenüben engedélyeztem, de akkor is csak ugyanazon a tv-n lehet visszajátszani.
Aztán a külön szívás az volt, ami neked is, hogy amikor bedugtam az eszközt, még külö ki kellett jelölni a felvételi cuccost. és persze formázd is meg.
2/4 A kérdező kommentje:
Csak azon a TV-n lehet visszajátszani??? Gépen nem??? Akkor hagyom az egészet...
2012. nov. 2. 22:02
3/4 anonim válasza:
persze, átbaszás az egész, nem tudod lelopni róla, ahhoz nagyon meg kellene buherálni. De semmibőlsem állna egy nyüves usb-s dvd lejátszót is rádugni, csak a tetvek direkt letiltják ezt a lehetőséget.
4/4 anonim válasza:
Felvétel előtt leteszteli a pendrive-ot a tv hogy megfelelő sebességgel tud-e rá rögzíteni. ha nem, akkor egyáltalán nem vesz felsemmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!