Technika 16l-914 tipusú LCD TV lejátszik filmeket USB-ről?
Figyelt kérdés
Azt láttam, hogy van rajta USB bemenet, de nem vagyok benne biztos, hogy le is játsza mert hallotam olyat hogy vannak olyan TV-k amelyikeken csak szervízelés miatt van.Tehát ha rádugok egy pendrive-ot akkor arról lehet filmeket nézni?2012. nov. 2. 11:37
1/6 anonim válasza:
Általában RS-232 port van szervíz célokra. Szerintem lejátssza, ha tanácstalan vagy, akkor vigyél egy filmet pendriveon és kérj meg egy eladót, hogy játsszátok le. Ha már megvan, akkor szerintem nincs mit veszítened. Ha nincs elrejtve, vagy ledugózva, akkor szerintem lejátssza.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem még nincs meg. Azért is kérdeztem mert nekem fontos lenne ez a funkció.
2012. nov. 2. 18:47
3/6 A kérdező kommentje:
Na, bementem egy tescóba megnéztem a TV-t egész jó. Megkérdeztem az eladót, hogy lejátsza-e a filmeket USB-ről azt mondta ha van rajta USB bemenet akkor valószínüleg igen rádugtuk de a TV nem "látta" tehát mintha be se dugtuk volna szerintetek mi a probléma? Más fájlendszerrel kéne próbákozni mert (FAT) volt.
2012. nov. 3. 12:49
5/6 A kérdező kommentje:
Igen lehet most nézek utánna hogy hogyan lehet ntfs-re formázni mert nekem az XP csak FAT,FAT32 és exFAT- ra engedi.
2012. nov. 3. 13:01
6/6 A kérdező kommentje:
Na még ma délután vissza megyek egy NTFS pendrive-al és egy FAT32-es Memóriakártyával ha ezek után se lesz jó akkor keresek egy másik TV-t.
2012. nov. 3. 13:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!