Nexus 7 16 Gb vagy Nexus 7 32 Gb 3G?
Figyelt kérdés
Tabletet szeretnék venni, de nem tudom, hogy ezek közül melyiket kellene, mivel nem biztos hogy raknék bele SIM-et és talán elég lenne 16 Gb. Nem kicsi a 7" kijelző és nem zavaró,hogy nincs kamera? Ár érték arányban melyik a jobb? Ez lenne az első tabletem, játszani és netezni kellene. Van hasonló táblagép ilyen árban? Személyes tapasztalatokat is várok.
13F (saját pénzből veszem!, mielőtt azt mondanátok, hogy minek ennyi idősen tablet és biztos apuci veszi!!!)
2012. okt. 30. 17:24
1/3 anonim válasza:
Mirol beszelsz? Nexus 7-bol nem letezik se 3G se 32Gb verzio. Egyebkent a 16Gb-ot erdemes megvenni mert a 8-ra alig fer ra valami (foleg mivel ez valosagban kevesebbet jelent!)
2/3 anonim válasza:
nem lesz mert már van de nálunk december végéig ne nagyon számíts rá. és,hogy a kérdezőnek is mennyen egy válasz sima liba könnyedén kézre esik se nem túl kicsi se nem túl nagy a hardver elég jó benne de akkor inkább a 16gb-et vedd meg ha játszani is akarsz
3/3 A kérdező kommentje:
29-én jelent meg a 32Gb-s 3 G vel
2012. okt. 31. 07:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!