Nintendo ds Lite, hol?
Figyelt kérdés
Nintendo Ds Lite konzolt szeretnék venni. Mindenhol olyan árakat találok ami véleényem szerint magas. Saturnban pl 40000Ft. Tudok esetleg olyan boltot ahol kicsit emberibb áron kapható? A google létező összes találát átznéztem ide csak azért írok hátha tudtok valamit. Használton is gondolkodom, de csak újszerűt szeretnék és kizárólag fehéret. DSi nem érdekel, mert nem tud nekem olyat nyújtani amit ne tudnék most megoldani mással, értem ezalatt a kamerát ami amúgysem egy nagy eresztést vagy az mp3, videó lejátszást.2009. aug. 10. 23:13
2/4 anonim válasza:
A googlet néztem én is tegnap, ott 30ezerért láttam, az volt a legolcsóbb újan, ennél olcsóbban csak használtat találsz szerintem, ami nem mindig éri meg.
3/4 Encsi :) válasza:
én régen találtam gey csomó oldot ahol csak 15ezer és nagyon jó állapotban van. sajnos azóta már nem tudom a linket de majd megkeresem ;)
4/4 A kérdező kommentje:
Hát köszi szépen, de az már lassan két éve volt. Azóta már vettem. Azért köszi még egyszer. :)
2011. ápr. 27. 18:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!