Lehetséges lenne ezt erősítővel megcsinálni?
Figyelt kérdés
Volna egy pioneer A339-es erősítőm.
A felvett teljesítmény 410W,a leadott 4ohm 90W, 8ohm 55W.
Szerintem elég karcsú ez a leadott teljesítmény.
Lehetséges lenne hogy egy szerelő kicsit tuningoljon az erősítőn(mondjuk végfok cserével vagy valamivel)?
2012. okt. 30. 14:01
1/16 anonim válasza:
Lehet tuningolni, nagyjából az egészet ki kell cserélni tehát értelmetlen. 90W egyáltalán nem karcsú. Jó érzékenységű hangfalakkal ez bőven nagyon hangos kategória.
2/16 Bence_ válasza:
90W az marha sok.
Kb egy tornaterhez kell ekkora teljesítmény.
Előttem szóló tanácsait fogadd meg és vegyél egy érzékeny dobozt.
3/16 anonim válasza:
4/16 anonim válasza:
Előző vagyok, ezt lesd meg saját videó, 12" hangszórók érzékeny hangfalak - philips hifivel :
5/16 A kérdező kommentje:
A tiéd milyen típusú?(Hangfal)
nagyon jól szól!
2012. okt. 31. 09:15
6/16 anonim válasza:
Saját gyártmány, de szereznem kell hozzá egy erősítőt majd, soundking aa200j -ben gondolkozom, vagy castone cpa200b. Meglátom még, most a kis erősítővel is szépen szól...
7/16 anonim válasza:
Egy youtube-os felvételből amit otthon gépen hallgatsz , hogy állapítod meg , hogy jól szólt :) Reflex R-150et vegyél, az tudja a 99dB/1W/1m és szépen is szól.
8/16 anonim válasza:
:) Az r-150 es mély 98dB -s, haveromnak R 300 van tudjuk mire képes. :) Itt az ő cucca :
9/16 anonim válasza:
Tudja az a 99Db -t, Reflexnél dolgoztam, mértem őket. Viszont a videon lévőnek nem sok köze van az R300hoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!