Nem hiszem. De annyi szent hogy szart se ér. Ropit is szivhatsz helyette.
2012. okt. 29. 15:16
2/7 anonim válasza:
Sokan azt mondják, hogy akár egy gyerek is szívhatja, semmi baja nem lesz tőle. Sokan pedig azt állítják, hogy sokkal károsabb a cigarettánál. Szerintem próbáld ki és döntsed el!:)
2012. okt. 29. 15:18
3/7 anonim válasza:
Elnézést, *döntsd.
2012. okt. 29. 15:18
4/7 anonim válasza:
Mert a károsság pont az érzéstől függ. "Hű, úgy érzem ez jó káros!" ...
2012. okt. 29. 15:59
5/7 anonim válasza:
Dr. Wampa professzor: Gondolom csak érzed, ha valami rohadtul nem tesz jót neked, mert ha tejallergiád van, nyilván nem fogsz kakaót inni reggelire, mert újra rosszul leszel, mint ahogy régen.. Ugyan ez az elektromos cigi is, ha kipróbálja és nem esik jól neki, akkor nyilván nem fogja tovább szívni. Egy párszor használatos készülék olyan 1 000 Ft környékén van.
2012. okt. 29. 18:19
6/7 anonim válasza:
Kedves Dr. Prof. Anonymus!
Ugyanez igaz a cigarettára (ami bizonyitottan nem káros és magas gyógynövénytartalmú), az alkoholra (gyógyhatású főleg nagytételben) illetve a drogokra (bár tiltják, javítja a képzelőerőt).
Ui: egyébként értem mire gondolsz, de kicsit meredek egy élelmiszert és allergiáját összevetni egy élvezeti cikkel és ártalmaival.
Ui2: bocs az arrogancia miatt:)
2012. okt. 29. 19:11
7/7 anonim válasza:
Én nem azt állítom, hogy mindez egészséges, de az elektromos cigarettáról van aki azt állítja, hogy teljesen egészséges, van aki sokkal rosszabbnak tartja a ciginél is. Ugyan ez a helyzet a vízipipával, van aki ezt, van aki azt állítja róla. Bevallom, nem volt jó egy allergiával összehasonlítani, de jobb nem jutott eszembe és szerintem a lényeget azért le lehet szűrni belőle.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!