Mitől van az, hogy egész nap csíkos a LG led tv-m, majd pontban este 8-kor eltűnik a csíkozás és jó lesz a kép? Ez minden nap így van.
Figyelt kérdés
Annyira nem zavaró a csíkozás,hogy ne tudjam nézni,de csak idegesít.2012. okt. 27. 20:08
1/7 anonim válasza:
Lehet a kabelszolgaltatoddal van gond.
2/7 A kérdező kommentje:
UPC médiaboxom van. És minden csatornán ez van.
2012. okt. 27. 20:26
4/7 anonim válasza:
a UPC egy rakás f.s! Nekünk is ugyanezt csinálja, szellemképes, meg csíkos az adás. Mondjuk azt még nem vettem észre hogy mikor változik meg. Merre laksz?
5/7 anonim válasza:
ja még csak annyit, hogy a upc kb 10 évvel le van maradva technológiában, a t-home tökéletesen szolgáltat. Amikor kihívtuk a UPC a szellemképes adás miatt, arra fogták, hogy öreg a TV-nk. Azóta vettünk egy samsung 3D-s LED tv-t, ugyanolyan szar. Gyűlölöm a UPC-t, de sajnos itt nincs másra lehetőség:S
6/7 A kérdező kommentje:
Szolnokon lakom. Nekem is 3D-s ledem van. DVD-zni még nem próbáltam,mert a tv se régi (1hetes),annyi időm még nem volt. De tényleg pontban este 8-kor kitisztul. Sajna tavaszik van hűségnyilatkozatom. :( Most is gyönyörű a kép,de napközben tényleg rossz.
2012. okt. 27. 21:12
7/7 anonim válasza:
Földhurokleválasztó. Az kell neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!