Hova vigyem az xboxomat flashelni sopronban?
Sehova. Ne flasheld!!!!!!!
2012. okt. 27. 09:10
2012. okt. 27. 10:02
Elviszed, benzinköltség. Kiflashelteted, az se ingyen van. Abból a pénzből vehetnél játékokat, és legalább nem lopnál, támogatnád a játékkészítőket, hogy következő évben új rész jöhessen.
Másrészt live-on is tudnál játszani, ami körülbelül a játékélmény 70%-át teszi ki.
2012. okt. 27. 21:36
3. vagyok, válasz a kérdésedre, szerintem egy nagyobb városban találsz csak ilyen helyet. De neten biztos vannak róla infók.
2012. okt. 27. 21:37
5/10 A kérdező kommentje:
Nem okoskodást kértem, hanem tanácsokat!
1. Flash- 5k (nagyobb városokban)
2. Egy módosított író 13k (már megvan)
3. 10 lemez 3000 ft (300/db)
Egy xbox360 játék: 12-13k veszel kettőt eredetibe. Már rögtön ugyanott jársz;) no offense..
Cigányok valóban így gondolkoznak, normális emberek nem csak azért veszik meg, mert olcsóbb...
2012. okt. 28. 11:10
7/10 A kérdező kommentje:
ne cigányozzál b***meg! mi másért ha nem azért mert olcsóbb? Most nincs arra pénzem ,hogy eredeti játékot vgeyek ,de játszani szeretek. Amikor vettem az xboxot akkor volt eredeti játékra is.....
Lopsz, és még büszke is vagy rá. Gratulálni tudok.:)
2012. okt. 28. 20:53
"Most nincs arra pénzem ,hogy eredeti játékot vgeyek ,de játszani szeretek."
Így van.
A cigányoknak meg új ájfónra nincs pénzük, de ők is szeretnének engribördz-özni, így ellopják tőled a metrón...
Ők is pont így gondolkoznak, mint te, nem sok különbséget látok, csak te azt hiszed, hogy mivel ezt könnyebb ellopni, ezért ez szép és jó dolog...
2012. okt. 29. 00:01
A mai játékok zöme úgy jön ki hogy utána kiadnak rá pár DLC-t(kiegészítőket)+utólag jönnek különböző javítások amik a játék bug-okat hivatottak orvosolni a flsh-elt géppel elesel ezektől a plussz dolgoktól és csak a fő játékkal tudsz játszani.Az meg DLC-k nélkül olyan mint a madár szárnyak nélkül.és bukod a multit is mert nem tudsz Live-ozni pedig lenyűgöző élmény.De te tudod,mostanában volt pár olyan kérdés hogy lehetne visszacsinálni a Flash-t mert az ember meglátta a haverjánál miről is beszélek és begörbült a szája hogy miből marad ki,szerintem gondold át a dolgot legyen 4-5 eredeti játékod és azokat cserélgesd hidd el jobban jársz.A másik dolog egy okosított gépet fele annyiért tudsz eladni mint egy eredetit mert az a kutyának sem kell tele van velük a Vatera és egyéb ilyen oldalak.
2012. okt. 29. 00:14
Kapcsolódó kérdések: