Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » T-home-nál van parabolás IPTV?

T-home-nál van parabolás IPTV?

Figyelt kérdés

Valamelyik nap voltam bent a szolgáltatónál hogy lemondjam a vezetékes telefont(ami antennán jön) meg a mobil netet. De ajánlották hogy ne mondjam le 1iket se hanem kapok a netből 40% kedvezményt. És elkezdték ajánlani az IPTV-t. Most hogy 1 kicsit utánnaolvastam csak most látom hogy ez neten jön. (erre fele nincs kábeles T-home) AKkor ezek szerint van parabolán is? Az nem a SAT tv véletlen? És ha van IPTV akkor milyen a műholdason?

Köszi a választ előre is :D

2012. okt. 26. 22:21
 1/8 anonim ***** válasza:
2012. okt. 26. 22:24
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha jó idő van akkor működik rendesen.
2012. okt. 26. 22:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Jól tudod a műholdason csak Sat tv jön.Azért ajánlgatták,mert fogalmuk sincs a saját rendszerükről az üzletkötő csajoknak.Ha belenézett volna a gépbe,akkor esetleg láthatta volna,hogy hülyeséget beszél.
2012. okt. 26. 22:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Elsőnél a pont,nemrég köttettem,és nekem még nem ajánlották ezt a lehetőséget.
2012. okt. 26. 22:29
 5/8 anonim válasza:
Műholdon nincsen internet, ami ehhez hasonló ami a mikrohullámú internet, de a T-home ilyet nem szolgáltat. Biztosan elnézték, hogy jelenleg eltérő üzemeltetésű helyen laksz, ott nem tudnak IPTV-t adni. Melyik városban laksz?
2012. okt. 26. 22:29
 6/8 anonim ***** válasza:

Hűha rendesen összekeverted(keverték) a dolgokat!

Nos:

-Az IPTV az internet alapú tv rövidítése ebből láthatod hogy csak interneten működik.

-A like valószínüleg a mobilneted csomagja, de mobilneten nem működik iptv

-A vezetékes telefonod sem stimmel mert az kábelen jön nem antennán.Antennán nem létezik vezetékes telefon!

Antennán a mobil telefon jön de az nem vezetékes.

(Bár ha vezetékes telefonod volt akkor csak van nálatok kábeles T és nem véletlen ajánlották a szolgáltatónál a netet+iptv-t)

2012. okt. 27. 09:11
 7/8 A kérdező kommentje:

Szóval 1 antennán jön a "matáv"-os telefon. Egy 900MHz antennával fogja a jelet 20km-ről. Nem városban lakok faluban. Akkor most ez egy nagy megtévesztés lett volna mi?

Szép egy szolgáltató hogy a saját rendszerüket nem ismerik az alkalmazottak.

Akkor ez semmilyen módon nem lehetséges hogy IPTV legyen igaz?

2012. okt. 27. 12:10
 8/8 anonim ***** válasza:

Aha! Értelek! Szóval dect rendszerű telefonod van.Ez okés.

De az változatlan tény hogy iptv-t nem tudsz igényelni.

2012. okt. 27. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!