B Ádám kérdése:

Van kb 40 ezer ftom milyen xbox 360-at vegyek?

Figyelt kérdés
Xbox 360-at akarok venni kb 40 ezer ft ból nem tudom milyet vegyek nézegettem a hirdetéseket irják hogy rgh-s meg jtag meg ilyen alaplapos meg ilyen flash olyan flash nem értek hozzá . Nem akarom azt hogy 1 hónapot játszok vele és meghal meg 3led hibás lesz . Vegyek inkább alapgépet ami nincs megbuherálva és vegyek hozzá eredeti játékokat? vagy bizzak ezekbe az agyon hackelt gépekbe?

2012. okt. 26. 13:19
 1/7 anonim ***** válasza:

Ne vegyél buherált gépet, nem éri meg.

40 körül kapsz 4 gb-s slimet, meg hozzá pár ezerért valami jó játékot.

2012. okt. 26. 13:46
 2/7 anonim válasza:
Sztem, ha használtat veszek, akknr rgh-sat vegyél, Jasper alaplappal
2012. okt. 27. 12:46
 3/7 Rách Béla válasza:
Háth figyelj. 40 ért Vaterán egész jó Fat-os J-tagos gépek vannak én annó 3 éve 70 ezerért vettem flashelt premiumot, buherált semmi baj nemvolt és nincs vele....,,Ezek a buherált gépek" -.-
2012. okt. 27. 18:25
 4/7 anonim ***** válasza:

",Ezek a buherált gépek" mind szemétdombra valóak.

Csak tolvajok, cigányok vesznek ilyesmit...

2012. okt. 27. 19:55
 5/7 A kérdező kommentje:
na most ketten ezt mondtátok ketten azt :D semmivel se vagyok előrébb
2012. okt. 28. 23:39
 6/7 anonim ***** válasza:
A garancia és a Live miatt sem éri meg a buherált sz@r mert a multi felejthetetlen élményt nyújt a gari lejárta után is ráérsz okosítani a gépet ha mindenképpen ezt akarod de én nem tenném inkább legyen 4-5 eredeti játékom amit némi ráfizetéssel cserélgetek mint 50 verbatim lemezre másolt ami semmit sem ér mivel még pénzt sem adnak érte.Nem beszélve a DLC-ről amik a játékokhoz jönnek ki némelyik felér egy külön játékkal és ezeket a Live-ról lehet tölteni.
2012. okt. 29. 00:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Az előttem szólónak igaza van! Amúgy nekem gyári gépen van(S 250), és nem is akarom flashelni, pedig először gondoltam rá! De kipróbáltam a LIVE-ot, multit... Semmi pénzért nem flashelném mostmár ki!
2012. okt. 29. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!