Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik az újabb PSP FAT vagy...

Melyik az újabb PSP FAT vagy a PSP SLIM? ÉS melyik a jobb?

Figyelt kérdés
2009. aug. 9. 16:44
 1/5 anonim ***** válasza:
A psp slim az ujabb ha jol tudom es jobb is mert asziszem mas kepernyot kapott ami tisztabb!!!
2009. aug. 9. 17:17
 2/5 anonim ***** válasza:

Slim az újabb (2000+ széria)

a slim vékonyabb és könnyebb viszont a fat vastagabb és nehezebb ütésállóbb azonban fejletlenebb az LCDje

és a slimen rajtamardnak az újjlenyomatok míg a faton kevésbé

ezen a képen láthatod miért [link]

2009. aug. 9. 17:20
 3/5 anonim válasza:
Szerintem a fat jobb, mert könnyeb custom fw-t rátenni, és gyorsabb is egy kicsit. Ismerősömnek slim van, nekem fat, és nekem hamarabb betöltődött ugyanaz a játék. És ha a slimet fogod, akkor olyan, mintha gagyi, kínai cucc lenne, mintha üres lenne. Nekem elég szokatlan volt
2009. aug. 16. 10:24
 4/5 anonim válasza:
Helo!Ellentétben az előző hozzászólóval.PSP slim gyorsabb mint a FAT.A FAT-en van Infra de ezt nem nagyon lehet kihasználni.
2009. dec. 13. 10:30
 5/5 anonim ***** válasza:

PSP Fat a régebbi

PSP Slim & Lite újdonságai, adatai:

* Jobb Wi-Fi kapcsolat.

* Rövidebb töltési idő az UMD-adatok átmeneti memóriába való mentése által.

* Belső memória (RAM) 32 MB-ról 64 MB-ra duplázódott.

* Megnövelt akkumulátor-élettartam az alacsonyabb energiafogyasztásnak és az USB-porton keresztül történő töltésnek köszönhetően.

* 33%-kal csökkentett tömeg. (Csupán 189 g az össztömeg a 260 helyett.)

* 19%-kal csökkentett vastagság. (Kb. 18,6 mm vastag 23 helyett.)

* Videókimenet. (TV)

* Újratervezett D-pad és gombok.

* A WiFi kapcsolója átkerült a konzol tetejére.

* Új UMD-tálca design.

* Nincs többé infravörös port.

* A hangszórók új helyen vannak, a képernyő tetejéhez közel.

* A Memory Stick bővítőhely új helyre került, bár így sérülékenyebb, mint a régi változatnál.

2010. máj. 6. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!